" A super cool template for bloggers, photographers and travelers "

TrippinSrbija je Travel Blogger godine!

U organizaciji Wannabe magazina, u Belexpocentru održana je dodela nagrada Wannabe Digital Awards u 16 različitih kategorija. Ovaj događaj je okupio najuticajnije ličnosti u blogosferi Srbije i predstavio novu generaciju mladih i kreativnih ljudi koji su nosioci promena u digitalnom svetu.

Osmeh na našim licima je započeo u trenutku obaveštenja o nominaciji u kategoriji Travel Blogger. Svesni društvenih prilika, u kojima je akcenat na lepotama i mestima sa one strane meridijana, smatrali smo velikim uspehom samu činjenicu da je jedna autentična priča posvećena isključivo Srbiji ušla u uži izbor za nagradu u oblasti turizma i putovanja.

I onda se dogodilo neočekivano!

Petoro zaljubljenika u prirodne i istorijske lepote Srbije dobija poziv da na svečanoj bini prime nagradu Travel Blogger 2018. godine. Teško je opisati radost i oduševljenje koje smo osetili u trenutku proglašenja pobednika. Nakon tri godine putovanja, hiljade pređenih kilometara i upoznavanja vernih pratilaca i čitalaca sa skrivenim i zaboravljenim draguljima naše zemlje – prostorije našeg Udruženja krasiće eminentno priznanje renomiranog Wannabe magazina.

Drago nam je da su verna publika i uvaženi članovi žirija prepoznali sinergiju troje politikologa, arhitekte i građevinskog inženjera koji su svojim radom pokrenuli novi talas domaćeg (avan)turizma. Ponosno nastavljamo našu misiju i pozivamo sve ljude dobre volje da nam se priključe u vraćanju Srbije na mesto koje joj pripada na turističkoj mapi sveta.

Nemaš izgovor, obiđi Srbiju!

0 Comments

Leave A Comment

Your email address will not be published.