Zašto nemaš izgovor

Verovatno se pitate zašto smo tako uvereni, kada ne prihvatamo opravdanja i izgovore. Jednostavno je – imali smo ih i mi… ali smo ih pobedili.

Dalaj Lama je rekao – jednom godišnje idi negde gde nikada nisi bio.

Mi vam tvrdimo da ne morate da idete daleko da biste živeli u skladu sa rečima mudrog Lame, dovoljno je da se otisnete u  avaturu zvanu Srbija.

Možda ne znate da se neverovatne prirodne i istorijske lepote kriju na samo nekoliko sati, a verujte nam, i minuta od gotovo svakog mesta u Srbiji.

Bilo da ovo čitate iz prestonice ili iz Sente, Kosjerića, Dojkinaca, Trgovišta, Vučitrna, Krivaje, Malog Zvornika, znajte jedno – u vašoj neposrednoj blizini imate mnogo razloga zbog kojih bi trebalo da nas poslušate i već narednog vikenda dopustite sebi da odete negde gde nikada niste bili.

Mi smo bili tamo gde nikada nismo bili.

Ukoliko odvojite malo vremena i zavirite u naš blog i profile na Instagramu i Facebooku videćete da mi našu avanturu živimo po načelu jedan dan – jednom mesečno, bez izuzetka i izgovora, počevši od januara 2016.

Vi ste?

A zašto biste baš nas poslušali, pitate se?

Putujuća petorka je prvi i jedini isključivo domaći travel blog, nastao od iskrene želje da ekipa dugogodišnjih prijatelja nešto promeni u svojoj svakodnevnici i da ta promena ima odjeka i uticaja u sredini u kojoj živi.

I u tome smo uspeli!

Putujuća petorka, odnosno TrippinSrbija je postao sinonim za vikend putovanje, pokret koji inspiriše i ohrabruje prijateljska putovanja, pobornik istraživanja sopstvene zemlje ali i glasnogovornik za sve one teme koje se retko pominju, a tiču se zaštite i promocije lokaliteta, čuvanja prirodnih bogatstava i svega onog što podrazumeva brigu o kulturološko – istorijskom nasleđu naše zemlje.

Ko nas je sve poslušao pročitajte ovde.

Misija.

Od te 2016. svako naše putovanje, koje je nezamenljivi deo u mozaiku naše misije, delimo sa vama u nadi da ćemo vas, vodeći kroz različite predele naše zemlje, prenoseći priče sa lica mesta, ukazujući na spomenike prirode pred kojima zastaje dah i šetajući sa nama po lokalitetima gde se prepliću istorija i legenda, pokrenuti i inspirisati da se i vi otisnete u vašu avanturu.

Naša zemlja ima puno toga turistički da ponudi, ovo je prostor neverovatnih prirodnih odlika i burne i duge istorije, samo je, nažalost, istina i to da su mnogi lokaliteti zapušteni i da je

neophodna organizovana akcija kako bi se isti i sačuvali i na adekvatan način promovisali.

TrippinSrbija je upravo taj pokretač pozitivnih promena koje se dešavaju.

Zato mi volimo da verujemo da, putujući i promovišući našu zemlju na najbolji način koji umemo, doprinosimo bar malo da ona bude bolja i lepša.

Pokreni se.

Budite i vi deo te pokretačke energije! Jedva čekamo da vidimo kako ste se proveli tamo gde nikada niste bili.

Nemaš izgovor, obiđi Srbiju!

Vaša putujuća petorka,

TrippinSrbija

0 Comments

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!