" A super cool template for bloggers, photographers and travelers "

Digitalna revolucija turizma u Srbiji: Upoznajte visit-serbia.online

Većina ljudi kada se priprema za turističko putovanje voli da unapred isplanira svoje aktivnosti kako bi maksimalno iskoristili svoj odmor. Jedna od njih je i planiranje poseta turističkim atrakcijama, muzejima, arheološkim nalazištima, parkovima prirode, zabavnim sadržajima, vožnjama brodom ili otvorenim autobusima. Do sada je usluga rezervacije i kupovine ulaznica bila dostupna samo u inostranstvu, ali sada je moguće to učiniti i u Srbiji.

Platforma visit-serbia.online je prva domaća turistička platforma na kojoj posetioci digitalnim putem mogu da kupuju ulanice za turističke, kulturne, zabavne atrakcije i ture u Srbiji.

Tokom više od godinu dana koliko platforma postoji broj atrakcija i prodaja ulaznica za turističke destinacije i manifestacije značajno je porastao. Destinacije poput Zlatibora, Beograda, Sremske Mitrovice, Sombora i Vojvodine omogućile su turistima savremen način upoznavanja i atrakcija kroz online kupovinu ulaznica.

U saradnji sa Grupom za inovacije u javnim politikama Republičkog sekretarijata za javne politike, kreirana je ulaznica “Museums 4 You – Jedna karta, četiri muzeja” i uvrštena je u ponudu na platformi.

Kroz partnerstvo sa Kolarčevom zadužbinom, ostvaren je dodatni doprinos promociji kulture i turizma omogućavajući online kupovinu ulaznica za koncerte i događaje u tom značajnom hramu kulture, muzike i obrazovanja. 

Projekat na kojem je tim sastavljen od eksperata u turizmu, fintech rešenjima i digitalnim tehnlogijama radio je na kreiranju revolucionarnog projekta „Sombor City Card“. Osmišljen kao digitalni ekosistem, “Sombor City Card” predstavlja integralni deo pilot projekta održivog turizma grada Sombora. “Sombor City Card” aktivno doprinosi razvoju Sombora kao turističke destinacije koji se temelji na 17 ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih nacija. 

Visit-Serbia.Online, kao napredna e-commerce platforma za prodaju ulaznica koristi najsigurnije sisteme za online plaćanje na tržištu. Platforma ne samo što olakšava proces kupovine ulaznica, već podržava i važne globalne inicijative za održivi razvoj naročito turizma, pružajući posetiocima mogućnost da podrže ove ciljeve tokom svojih putovanja.

/PR objava

0 Comments

Ostavite komentar

Vasa e-mail adresa nece biti objavljena.

error: Content is protected !!