" A super cool template for bloggers, photographers and travelers "


Aleksandra Miladinović, Bojan Vasojević, Marjan Dragić, Rade Rogač i Tanja VasojevićPutujuća petorka koja stoji iza imena TrippinSrbija.

TrippinSrbija predstavlja jedinstven projekat na ovim prostorima ali i šire. U eri novih tehnologija, mi smo prvi i za sada jedini domaći travel blog fokusiran isključivo na Srbiju.

Poznati pod krilaticom Nemaš izgovor, obiđi Srbiju od 2016. godine predstavljamo svojevrsan autoritet, kada je u pitanju domaći turizam. Pod konceptom jedan dan – jednom mesečno prešli smo do sada više od 20000km i upisali na svoju mapu preko 300 lokaliteta.

Našu petočlanu ekipu čine 3 diplomirana politikologa, 1 arhitekta i 1 građevinac i taj savršen spoj struke i interesovanja na jedinstven, nesvakidašnji i do sada neviđen način u Srbiji menja i upotpunje turističku sliku Srbije.

Na misiji smo istraživanja i predstavljanja predela i lokaliteta Srbije, koji su većini ljudi nepoznati i objedinjavajući ih sve na jednom mestu, na našim profilima na društvenim mrežama i na blogu,  radimo na tome da ta mesta dobiju pažnju koju zaslužuju.

Ponosni smo dobitnici prestižnog priznanja Travel blogger of the Year 2018, prve dodele takve vrste u Srbiji, što nas je upisalo u istoriju digitalizacije naše zemlje.

error: Content is protected !!